Recent News

member yg mengenal erti membe

Khamis, 3 November 2011

Nk Keje Kena Interview la

Assalamualaikum...
tadi wa pg temuduga. bidang ni mmg berkait rapat la ngan wa..
semalam dgn xleh tdo, bgun pon awal sbb smgat nk pg interview an, xtaw debar gle jantung ni.
pg 2 siap hensem2 pkai kemeja biru dapper kolar ngan ujung lengan putih. style gak r bju 2. pkai tai biru gak. baru sesuai. seluar slack snails yg tebal 2 mantap. kasut je xtaw cpe pny ada kat rak kasut berjenama alain delon kot eja die. mmg dah stylo la. siap2 ni.. last2 g nek moto an.. owg tgk pon plik. dak ni mabuk ke pe. nek moto style cmtu. beli surat khabar baca2 cket. ne taw tanya pasal isu semasa nnti. berita harian pasal kerajaan cket. x silap lah. KWSP bayar hutang bernilai 55.2j.. dah sudah baca pg kat lokasi interview dalam pukul 9.50am tgk2 je dah penuh ngan kete. perghhh.. jantung ni bagaikan nak kuar g balik umah.mcm slot seram kat tv3 2. 10kali ganda lg. cmne 2.. tp masih leh teruskan. masuk je tgk ada owg ramai pandang je. sinis juga la. masuk je dduk kat table die soh isi form untuk details background. ramai gak ni. lg satu form untuk attendance. tgk semua nama BINTI laki mne? pupus ke..mmg sowg je laki. segan gak r. dah kake je dok cowg2. dgn jiwa yg x tenteram, tp kecekalan dan azam ingin berjuang masih ada. Allah xkan mengubah nasib seseorang itu jika mereka tidak mengubahnye sendiri. oleh itu usaha itu yg penting. ada cowg akak lah dduk meja sebelah. tny2 la. upenye dok dekat je. umo 23. lulusan ijazah AlQuran multimedia. wow. amazing. dalam otak ni terus. mesti owunk2 yg beriman. mula lah ckp pon sopan santun. tp ok layan. die cter experience. wa cter kat die jgk pengalaman.nama die.. rahsia.ne leh taw. tp die mmg byk pengalaman hidup. ssh sng die cekal. ok lah lau dapat kawan mcm die x rugi. muka pon leh tahan.cute dan comel pakage baik skali.hehe. berbalik pada kisah interview.. berdebar ni. anta je form biodata td ngan resume. salinan sijil semua.die soh tgu pgawai yg sebenar untuk interview datang, serammnye, lepas 2 ikut giliran masuk bilik yg cowg2 2. panel penguji ada 3 orang. semua laki. die sebut je nama soh masuk. hati dah start rse x tenang ni. masuk2 je, beri salam. panel pon senyum menunjukkan satu petanda yg baik. pernah baca satu artikel dulu, tp x igt penulis dan tahun, dikatan beri salam dan berjabat tgn akan mengeratkan lg hubugn. owg pon akan rse lembut hati. wa pon try lakukannye, tgk panel pon bertambah ok la. lepas salam dduk. die tgk sijil. lepas 2 start lah soklan2 yg agak kepelikan dituju ber tubi2. dengan keazaman yg tggi ni. terpaksa lah goreng dengan fakta yg ada.jgn auta. kantoi mampos hang. dah last2 ni. die pon mintak wa tny die balik. wa debar ni leh tny. rse2 wa leh dapat x kje ni. adoi. trus kne marah. kih3, tp die marah xde la tol2.. guwau2 an. ada lah soklan len yg wa tny. tp mmg first time temuduga kje cmni. seram gle bertambah dengan kesejukan yg amat cgat. kuar je dari blik panel 2 wat2 lah muke ceria. senyum kat canidate len 2. psiko cket. bg diowg tambah pening. huhu. segala bermula ngan baik dan berakhir dgn bek. tempoh seminggu die bg untuk diberikan jawapan. semoga x sia2 segala yg dinanti ini. amin.

tgu sambungannye,,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan