Recent News

member yg mengenal erti membe

Jumaat, 31 Disember 2010

1,2,3 yeahh 2011 sudah...berazam..

berlalu lah 2010 dengan agak suram dan terpencil..
ramai tanya "azam 2010 dah tercapai lom?"
aku akan jawap 50/50 je.
tp yg nampak aku dah setel kan yg nmpak... iaitu membeli sbiji motor rxz berkuasa 133cc 2 stroke,,
boleh menapau moto lc135cc dgn selambe.(kalau lc standard r...heee)
dan aku berjaya membeli laptop baru dan agak bersesuaian dgn aku. laptop model asus(terbalik=susa)ahaha
processor intel core i5 2.53ghz turbo leh nek 2.8ghz.. grafik nvidia 310 cuda 1G.. ram 4Gmushkin 1333ghz.. dan support game love2 ak ckunk ni "borderland" ble r nak abis misi ni..haha.

tahun ni ak idamkan ingin memiliki sebiji kereta model proton satria neo cps(cam profile switching).. cps ni dah lebih kurang ngan spec kereta berenjin vtec(honda)..
ak nak grad diploma dgn jayanye.. ni dulu kowt setelkan.. dah setel dua ni baru wat azam baru nnti.. hee...

selesai sudah tanggungjwb berazam....

Rabu, 29 Disember 2010

couple vs single

meniti hari.. .. menanti waktu.. detik demi detik.. pe ntah lg.. xtaw pon..
pe yg ak nak cerita rini ialah.. knpe manusia 2 kadang perlu couple..
npe x single je.. npe lepas couple mcm2 syarat xleh langgar?.
npe lepas couple hubungan pasangan 2 mcm dah kawen? npe owunk couple ngan membe dianggap berbeza.. sedangkan couple 2 just satu ucapan pasangan. tiada saksi tiada agrement(xtaw eja)heee.

pernah gak r chat ngan kekasih owunk ni..

ak:hye
ko:hye back
ak:ngah wat pe 2?
ko:ngah on9 je,bosan r xtaw nak wat pe.
ak:yeke. cian nye.. g r joging ke.. men buaian kew..
ko:gle ea dah mlm ni. ne leh anak dara sunti kuar.
ak:owhh yeke.. heee.. pkwe sihat?
ko:ermmm yela.. pkwe?? sihat je.. hehe..
ak:dah de pkwe upenye..
ko;:mmg pon. npe??
ak:pkwe x marah ke chat ni.
ko:ntah la. die xtaw pon..
ak:apsal x g layan pkwe ko 2.
ko:dah bosan r layan die je..
ak:la bek xpayah couple lau cm 2..
ko:ak simpan je.. untuk kawen nnti. lgpon dah xde pe pon rahsia ngan die.
ak:maksud ko? ko dah bg semua?
ko:ha,ah kot. ntah r xtaw..hehehe..
ak:yela pasangan couple an.. taw sgat.
ko:k r nak off ni. pkwe ak balik jap ag..
ak:satu umah kew? ok2 tc ea..
ko:ok bubye.

ni pasangan couple.. xtaw r ak pon xknal..
ada membe ak ag best cternye.. tp mmbe kan jaga cket privacy.

lau bkn couple lak.

ak:hye
selepas 5minit logo sleep dah kuar 5minit ag.baru la.
ko:iii
ak:leh chat x ni:
5 minti ag..
ko:ermm.. ntahla.bz cket ni nnti la ea.
ak:owhh yeke. ok g wat keje ea tata..
tggu 5 minit..
10minit.
terus xreply...
patut r single..haha..

bg ak ckunk ni dah berumur 21 tahun. couple more better. ak malas nak cari2 lg.. dapat satu dah r..
layankan je kerenah mengong couple 2..
asalkan ko bahagia..

pe yg terngkan beza couple ngan x je.
p/s-xsemua cm 2.. sory.. ni a k ambik yg perangai ak x ske r..ak x mcm 2 pon..
wawawawaawawa..
pilih la sendiri yg mne lebih most better right now..
k thanks

Khamis, 23 Disember 2010

pertama kali ku bertemu denganmu
hati ku terpaut melihat senyumanmu
aku mengharap engkau menerima ku
kerna aku pun sedang mencintaimu

akan ku renang lautan yang berapi
membuktikan kehebatannya cinta ini
tetapi jika kau meninggalkan aku
terhiris hati ini
terguris jiwa ini
menangis x berlagu

biar pon ombak yang merubah pantai
kasih ku takkan hancur berderai
biar pon hari berganti hari
dirimu tetap ku nanti


oh sayangku pimpimkan tangan mu
menuju mahligai bahgia
kita bersama nikmati kisah cinta
hidup bagaikan di syurga

tahniah pada lagu ni... rini ak dapat pujian sbb ak dikatakan romantik.. thanks...
thanks jugak.. wat ak jatuh hati padanya...
harap die paham maksud lagu ni..
harap die tahu pe hati ku mahu..
aku men futsal pon x tenang.. balik awl sbb nak chat..
tetbe die x on9.. gle r.. sabar... die selalu pesan soh ak sabar.. mgkin ni lah iktibar dan pengajran..
supaya jgn men kan pompuan dan hargainya,,, tp mmg ssh gle nak dapat...
first time ssh mcm ni.. dan ak dapat rsekan yg ak akan hargainya...
sabar Fauzi.. sabar.

Isnin, 6 Disember 2010



wedding job

kehadapan.. pembaca2 semua.. ada r cket men2 kamera ni. belajar sendiri.. ambik gambo sendiri.. wat semua sendiri2 je... tetbe dapat satu call yang agak mencurigakan dari membe sekampungku..

mat:weh ko ada wat ambik2 gambo kan..
wa:yesszaa
mat:akak ak nak kawin ni, nak mintx tlg ambik gambo.. nnti ak bayar la..
wa:ble 2?
mat:ahad ni..
wa:2hari je ni.. wa xtaw r cmne nak ambik.. hentam2 bleh?
mat:bole la janji ada gambo

wa pon macam malas je nak buat.. tp atas sokongan rakan-rakaaku... ak menerima dgn hati redha dan tawaduk..
wa deal ngan die, kamera siapkan, siap pinjam kamera membe.. thanks mona.. rakan karibku dan sebaya Azra Wahab yg menjadi pemangkin semangat dan bekerja keras membantuku..
bermulalah karier berbayarku...
takut gak nak start.. tp wat dunno.. wa doing dgn selamba.

akhirnya berjaya mengambil gambar2 nikah sanding dan baju seperalinan mereka...
kini edit mengedit sedang dijalankan.. doakan ku berjaya lakukan yang terbaik amin..

tq kepada semua yg membantu:
-ella-
-jera-
-mona-