Recent News

member yg mengenal erti membe

Sabtu, 31 Julai 2010

pny gle tension aku.. pabila musim mencari awek telah tbe.. aku try usyar2 dak kelas aku.. mmg lyn bek pny die pon single.. tp macam hanjing time bwat salah cket x leh maaf langsung.. wa terus tolak derr. wa x suke pompuan cmni.. wa pnah couple wa taw pe yg terjadi lau teruskan.. jumaat ritu bawak r dslr wa yg sgat cantik 2.. pg usyar2 kat poli ada event konvo.. pg jalan2 ambik gambo awek cna sni.. ngan membe2 yg sporting.. gerai2 yg sporting.. wa lg la sporting.. time2 nak blik 2 w ngah jalan lalu kat parking moto.. awek comel gle dan ada r iras2 membe wa yg wa minat dulu.. wa tanpa melepaskan peluang pergi kat die.. die ckp abg ambik gambo kteowg bleh.. ape ada hal on jela.. die dgn membe die mse 2.. ambik2 borak2 jap dapat r FB die.. sejak dari 2 mula r chat kat Fb ym r.. die mmg sporting.. lyn je.. tny single ke x.. pe status semua die senyap je igt die lyn2 single r.. rupenye wa tgk status dah couple..wa panas ciut.. tensionm membazir masa.. lau xdah bleh wat assgmnt yg melambak n,,, wa bengang la ciut.. wa rse nak maki je die.. wa rse nak jmpe pakwe die nak cter je die mcm ne attitude die.. arghhh mcm taik r pompuan ni.. pg mati la kamu sebelum kamu dibunuh...
haha
ayat baru..
kne r test try cari kwn pompuan len ni.. tp mcm ssh r
ble jodoh ni nak sampai.. wa menangis ciut dgar membe wa cter kisah cinta die.. wa x bhg.. mmg best gler.. wa rse ada yg x kne r ngan wa pny family.. abg wa ada ckp family ku dab keseluruhannya telah ditutup jalan untuk jodoh.. abg wa pg berubat die sowunk je ramai jodoh.. wa mcm rse nak pg setel r problem ni.. tp kat mne r.. ok la puas dah menulis.
nnti wa ctr lg ye,,
chow siaulau..
haha
aslamualaikum

Ahad, 25 Julai 2010

pudu jail

Hurm…memanglah dah tak berpenghuni. dah takde banduan dalam tu. tapi kat situ la ramai orang masuk dan insap dan mungkin ade yang tak insap2 lagi sampai sekarang.

aku dari lahir sampai lah besar ni xpenah masuk dalam jail pudu ni.. nak sgat tgk dalam 2 macam mne besar ke kecik,cantik ke buruk, tlg r nak sgat tgk.. mintak kat mak xdapat mintak kat ayah x dapat minx kat adik beradik pon xdapat.. sedih gle..

abg sowunk ni asyik cerita pasal pudu ni. dgar die cter best gle.. yg masih igt la die cter pasal mona fendi kne gantung xmati..aku nak sgat pg..

last2 mase umo aku umo 13 tahun pg KL untuk akak aku konvo kat uitm shah alam. mse 2 berjalan-jalan r.. dapat r lalu tp just nampak luaran sahaja. penuh ngan lukisan dan artifak yg menarik.. mcm mne dalamnye.. tlg bgtaw mcm mne?

skunk umo dah 20 taun just nampak luaran sahaja.. nak sgat masuk.. pe ada kat dalam 2.. tlg..

dan sekarang dah pecah pon tiada apa yg nak lihat lagi.. patut ke?

terpulang r kat kerajaan yg xtaw sejarah yg sgat bernilai 2..

dibina tahun 1895-2010.. hilang lenyap..


video