Recent News

member yg mengenal erti membe

Khamis, 8 Disember 2011

ANtara Angan-angan Dan ReaLiti Kentang

update kali ini berkenaan ngan kete.. agak2 lah kentang nak pakai kete ape ek..
td nmpk persona warne putih cantik gak die wat..rse mcm nak beli persona je.. motor rxz tolak ambik rxz baru. lepas 2 beli black berry.. tp sebelom ini semua terjadi.. kentang plan nak pg jb ujng mggu ni.. nak g beli accessories berbentuk pakaian dan kasut futsal pon dah koyak.. boleh lah beli skali nnti.pe kasut futsal nak beli ni.. pkai adidas lg jela nampaknye.

kentang ngah cari dwet lebih ni.. harap2 dapat lah dwet lebih yg dimpikan. sbb lau ada dwet lebih ni nnti leh la support perbelanjaan bulanan.. gaji plak leh digunakan untuk byr hutang2 yg masih tertunggak. contoh hutang yang masih ada lah. ptptn sebanyk 17k.. spe nak byr 2.. jd ptonglah sikit2 gaji nak byr ptptn 2.. seterusnye hutang yang akan mendatang ni motor rxz baru ngan kerete baru lg.. confirm abis ni.. lau dapat nak rumah skali kan best..

tp xpelah selagi mampu ni leh la impikan apa yg dikehendaki sahaja.apa pon yang penting hidup mesti diteruskan.. jgn lah asyik nak mengharapkan owunk len je.
haah bru teringat nak beli blackberry lau ada dwet lebih 2.. curve3g pon bestnye..
semoga doa2 ini semua akan termakbul. dan kentang akan dapat meneruskan hidup dgn jayanye..

kentang pon dah xtaw nak tulis pe lg ni.. mmg ckunk agak sedikit bz dgn kerjaya yg dilalui ini. semoga kerja ni dapat bertahan lama dgn keazam yg dimiliki ini.. x mcm membe2 yang hanya bekerja sekerat bulan dah resign. xnak lah mcm 2..lgpon keje ni agak ok dan gaji pon berpatutan ngan kadarnye.

pasal dwet lebih 2.. kentang sebenarnya ada join churp2.com ngan says.com.. kowunk leh wat dwet ngan promote iklan2 diowg.. lau dapat rmai yg click. byklah dwet anda.. x ssh bg sespe yang kaki online 2.. semoga dgn bantuan dwet2 tepi seperti ini dapat menambahkan lg pendatan.

spe tahu men forex ek?? halal ke haram menatang 2?? lau labur leh x untung??
adushh.. rse cm nak try je mentang 2... beshh,. dwet income glew..tp nnti lah baru pkirkan.

gadjet kat umah ni dah berlonggok.. igt nak jual lah.. murah2,,, handycam sony, dslr canon, guitar karen epiphone gibson, laptop asus core i5, ada lg lah 2.. nak jual nak beli gadjet baru lah.. dpat dslr canon 5d xpon 7d mantap glew dah ni.. haha... guitar pkai kapok jela. dah slow men gig skunk. handy cam 2 plak nak tukar ngan kamera digital kalis air ngan tahan hentakan 2.. bwu best g snorkerling ada kenangan dalam air.. gadjet len lak rse cm nak beli laptop vaio core i5 lah tp sebenarnye minat cgat nak memiliki laptop dell alienware atau pon asus rog.. wah bestnye lau ada.seterusnye nak beli LED tv lah.. gantung kat bilik. sound system sony dan.. nak men ps3.

tp yg penting skunk kne bg tumpuan kat kerjaya kentang ni. xpenye tiada lah gaji dan tiada lah angan2 ini lg.

chaiyok2 kentang.gud luck...