Recent News

member yg mengenal erti membe

Rabu, 24 Ogos 2011

ble nak raya..??

wahhh... semalam pg jb lah. jd pg 2.. walaupun waktu 2 agak kelewatan yg dirasai, bertolak mse 2 dalam pkul 12.30pm ditemani beberapa rakan yg mempunyai tujuan untuk kesana. seperti biasa lah kan. nak beraya pg lah shopping untuk beraya plak. kumpul2 dwet. dah ckup kan. tujuan pg cne bli handphone,bju,seluar,jam tgan 2 je kowt accesories taun ni. mula2 sampai je pg survey bju ngan kasut membe. aku terus sapu t-shirt paddini 2 helai, seluar edwin sehelai, ngan jam polo pe ntah ada ptongan ok lah. time 2 jgak pg jumpe dealer(abg ipar je) untuk pg cari phone aku. tetbe ptg 2 jgak di call. hp dah ada dah. tggl pg ambik je kat die. puas aku berjalan bdan pon dah letih nak tgk phone baru semangat lah kan. alang2 pg umah abg pe lg. stanby berbuke pose kat cne jela. sampai2 je terus buke. mkan nasi ayam penyet, stylo gak menatang 2. aku xpenah mkn pon sebelom ni. besar kowt ayam die. tp lg syok dapat phone aku lepas makan 2. nak taw x phone pew? confirm lah yg seperti yg dirancang. baca post lama. nak samsung mini galaxy kan. tp alang2 tambah dwet cket dapat samsung galaxy ACE. wow camera die terang, full touchscreen, baru try nak gne touchscreen yg pling pntg aku nak function gps.. wah bestnye dah taw jalan2 kat malaysia.senang lah aku nak redah lepas ni. natang baru aku ni die gne OS android 2.2 tpleh upgrade masuk yg 2.3. nnti aku wat r(hack sendri sudah). jimat wat kat kedai kne bhg ngan penjaga kedai 2 je. paham2 lah ea.bayar lebih untuk benda percuma. wat pe kan. huhuhu. function len mcm xperia gak. OS die sama kan tp ni screen lg terang dan harga pon berpatutan. pe pon impian dah tercapai. wuarrghhhh ske nye. ok r nak belai2 mende ni. ahaks. die gerak2 r lau kte touch die. 2 maknenye die bg respon kan. bek nye HP aku ni. sentiasa bg respon bek je. x de mcm pompuan xde mood wat toye je. 2 aku nak jga mende2 cmni lah. tgu nak rye je ni.. nak belanje cket kat membe2. wah jakun sungguh. hati tgh gembira mmg cmni. spe nak menatang ni murah? aku leh bg harga rm740 full accesories, original dalam kotak semua ada, memory pon ada original samsung, harga malaysia rm899. lau nak murah dan berpatutan dan semuanye ada lah sama dgn dikedai 2. mengapa bayar lebih dan dikencing sedangkan menatang dibuat untuk pengguna membeli serta tawar menawar. jd dapatkanlah yg berbaloi ni.

ok2 cter kat jb balik. mlm td pkul 12 tepat gerak dari bazar karat balik ke kampung halaman. syok gle. jalan lapang. lau hari2 mcm ni kan best. senang cket pemanduan yg berhemah dilakukan. tanpa tekanan perasaan ni. segalanya berjalan lancar. dan sampai dirumah dgn sambutan mak tersayang. yaaayyy. alhamdulilah dah sampai ngan selamat. ok nak tdo. tata. Salam(umat Islam)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan