Recent News

member yg mengenal erti membe

Isnin, 22 Ogos 2011

POSE,pose, pose jgn x pose..

hari ni 22-08-2011, hari ke 22 berpuasa.bermakna lagi 8 hari je nak raya kan. perasaan gembira bersama dgn ketidaksabaran untuk beraya. kebtulan esok rakan2 sekerja mase pose ni ada lah job cket pose2 ni ajak pg jb.. shopping raya.. yuhuuu.. bestnye.. seperti yang dirancang kumpul dwet nak beli phone kan.. esok InsyAllah akan mendapatkan sebiji phone tersebut..
mmg best lah perasaan ni.

mse ni lah teringat lak kat membe lama ni.. mse muda2 lah ni. die selalu hepy2. tukar2 kad matrix, setting kan rambut ni, lau balik 2 kdg2 jalan sama2. ske lah kawan ngan die ni. rse rapat cgat. dulu2 ne pkai phone. nak contact pon xtaw cmne. jd tgu jela hari bersekolah. dapat lah jumpe. mse kecik2 dulu mmg x pkir pon nak bercintan ni. x reti kowt. tbe2 mse form2 dak ni hilang xde bgtaw pape pon. tetbe je membe len ckp die dah pindah, sedih kowt. nak nangis pon x gne. owunk len mgkin x rse. tp simpan jela kat hati ni. sbb die hilang ke mana xtaw. aku pon pg lah teknik. senyap sepi bagaikan tiada nyawa kat teknik 2. jd lah pelajar skema. hahaha x sangka gle jd cm 2. lepas 2 je dapat sambung blaja.bermula lah zaman fb . tetbe je membe bek ni add owunk kat fb. wow amazing mcm x cye gle. makin comel. rse x sabar je nk chat ngan die. tny khabar, kat mne die ckunk. ske hyper hepy lah. tp syg die dah de owunk len jga. xpela. mgkin takdir dah menentukan hala tuju kteowng ni kan. die berjaya x bgtaw pon. x share pon. lau nak brjya 2 gtaw lah. leh gak owunk pon usaha skaly. tgk die berjaya pon dah ske dah. untunglah kan. adoi. xleh lah nak igt2 mesti sedih. lg2 dgar lgu dadali leh nangis lagu mawi lah... hak3.. :) alamak ada gambar mse form2 lah. ni tambah sedih ni. bg lah tunjuk cket. huhuhu.. ni jela kenangan indah 2.
scanner xde lak. pkai dslr je. gambo x terang cgat lah..

klik gambo nak lg jelas...



dah2 cter raya lak ni. taw kan ni dah last2 pose. buat mse ckunk wat part time job je. ayam golek. membe tawarkan keje ritu. tp lepas rye bawu masuk kowt. xpenah meniaga bazar. taun ni leh terjebak lak. try test tgk lah pe terjadi kan. ok je jalan mcm bese. ayam golek ni xpyah ssh2 cari customer. jd xpyah lah byr promoter nak cari pelanggan. sbb customer yg beratur tgu ayam. mmg abis awal lah. bese sebelum buka mmg dah sampai umah dah. tp keje ni ptg2 je.

pg2 lak tlg mak lah. wat keje2 kemas2 umah cket. mcm rini ambik kelapa dgn de wat pelita cket. bawu lah best nak rye. kne guna kelapa asli baru mantap rendang, lodeh ngan sambal kacang. lepas 2 tukar2 hidangan ngan jiran. rse cm nak tukar ckaly ngan membe bek 2. hepy lau dapat lah. lau die sudi kan.
dah la pemalu ngan die. hak2..

ok lah ni je kot cter pose2..
nnti sambung lg..
di hari bek bulan mulia ni.
nak hulur 10 jari mohon ampun maaf lau de salah silap..
selamat berpuasa dan hari raya.
salam..

1 ulasan: