Recent News

member yg mengenal erti membe

Ahad, 9 Januari 2011

ujung mgguku




weekend ni.. mcm2 program dirancang antaranya

secret:b jmpe jom
aku:jom2...heeee..

jmpe ngan secret ak,

ieka:pogy ak nak tunang.
ak:bgosla. benda baik bgus dicepatkan
ieka:aku ada masalah. ak xde gambar untuk dicuci dan disimpan nnti.
ak:la npe lak. ambik la gambar.lepas 2 cuci dan simpan. len mcm je ko ni..
ieka:hehehe.. aku nak gambar dari kmera ko je berquality.
ak:oooo...pandai ko berkias ea.. ble majlis?
ieka:8-1-2011. boleh ea pogy
ak:bleh lau jera bwk ak nek kete baru.hahaha..
ieka:thanks pogy..
ak:no problem membe2..

program kedua: pg umah ieka wat job eggaged.

dalam bentuk sms dua org membe ni tgh lepak bersama dan mesej ak.
tayap & atan:pogy mneee??
ak:pe ko nak.pelan2 kayuh lah derrr..
tayap & atan:pe program? kuar jom lepak burger alip. lepas 2 ada futsal ngan snooker. ko plih je.
ak:wa follow je derr.. pemanduan berhemah ak perlukan.
tayap & atan:kenderaan xde hal. wa sponsor der.
pogy:ok. lincah pg lincah balik(lincah2 pon pkul 4pg gak blik)

program 3:lepak bersama membe2..

program semua ni ak rancang dengan rapi dan teratur bg memastikan semuanye berjalan ngan lancar.
membe2 mmg kne dapat kasih syg yg adil. tp yg secret 2 yg kne lebih... wawawawa..
..
yg secret 2 ak kuar x bape best sbb ilang mod tetbe... jadi lyn mcm owunk xde mod jela.. wat bodo je..hahhaa..
xtaw r. ada r sbb tertentu.. rahsia,,(waktu petang jumaat ngan mlm sabtu)

lepas 2 siang ari sabtu gua ready2 nak g umah ieka(tunang dah awex comel ni. tahniah aku ucapkan. cepat2 kawen jgn wat maksiat je..hahaha).
ak nak gne kete sendri mase confirm2 ngan jera g cna,,, last2 akak ak lak wat hal.. nak gne kete. g mne ntah. leceh btol la. berubah mimik mke ak terus..
pujuk2 die bg dari lepas zohor sampai sebelum asar.. mne sempat derr.. nsib bek die akak. gue mengalah jela.
deal balik ngan jera yg tgh separuh sedar(tido lg 2 awex muslimah comel 2 dah pkul 11 mse 2..) mengantok ea jera. cian ganggu ko kan..ckp r ngan die kete xde.. deal2.. last2 die ckp. xpe r.. nek kete ak je.
ak pon tggu ngan bese je kat umah sambil men game kat phone baring atas sofa.. xtaw lak die nak wat suprise kat ak.. kejutan yg sgat besar ni,. kete perodua SE baru semggu kuar gne untuk jemput ak.. woowww...
tny r kat die kete spe ni.. die jawap kete die.. bestnye dalam hati aku berkata,ak tgk setiap sudut kete 2.. mmg style,
tahniah pada jera.. sbb berjaya mengapai hajat tahun baru. kete baru. haha..

sampai je kat umah ieka(dak nak tunang 2 la). majlis dah start. dah sarung pon cincin mahal 2.adush... mampos ak kne marah jap ag ngan ieka.. masuk je die terus senyum pggil ak.. (dalam hati naseb bek x marah). die sambut ak dengan bek.. die pluk jera(membe lama die jgk).. best r ada kwan mcm ieka.. xde r lpe membe. igt lagi mse kat sekolah.. die ajak ak menari sama2.. best gle mse 2... xleh lpe. tp ckunk die dah jmpe jodoh die.. semoga berkekalan Amin...(time ni siang sabtu)

mse untuk membe plak.yg ni special. lau ape2 hal(xsemua) aku cter kat diowg. mesti diowg bg penyelesaian yg xkan selesai pon.sengal btol.
tp ape2 pon enjoy. seronok. tension hilang. membe pon bertambah. ni mase mlm sabtu ngan mlm mggu.

ni lah ujung mgguku kalau balik umah mak tercinta.terbaik..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan