Recent News

member yg mengenal erti membe

Jumaat, 31 Disember 2010

1,2,3 yeahh 2011 sudah...berazam..

berlalu lah 2010 dengan agak suram dan terpencil..
ramai tanya "azam 2010 dah tercapai lom?"
aku akan jawap 50/50 je.
tp yg nampak aku dah setel kan yg nmpak... iaitu membeli sbiji motor rxz berkuasa 133cc 2 stroke,,
boleh menapau moto lc135cc dgn selambe.(kalau lc standard r...heee)
dan aku berjaya membeli laptop baru dan agak bersesuaian dgn aku. laptop model asus(terbalik=susa)ahaha
processor intel core i5 2.53ghz turbo leh nek 2.8ghz.. grafik nvidia 310 cuda 1G.. ram 4Gmushkin 1333ghz.. dan support game love2 ak ckunk ni "borderland" ble r nak abis misi ni..haha.

tahun ni ak idamkan ingin memiliki sebiji kereta model proton satria neo cps(cam profile switching).. cps ni dah lebih kurang ngan spec kereta berenjin vtec(honda)..
ak nak grad diploma dgn jayanye.. ni dulu kowt setelkan.. dah setel dua ni baru wat azam baru nnti.. hee...

selesai sudah tanggungjwb berazam....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan